Yhteystiedot ja saapuminen

Sijaitsemme Leaf Centerin vanhassa tehdasmiljöössä alle 10 minuutin matkan päässä Turun keskustasta ja Kauppakeskus Myllystä.
Fölin pysäkit 184 ja 192 ovat suoraan liikkeemme kohdalla Kärsämäentiellä.
Ilmaiset parkkipaikat palvelevat autoilijoita.
HUOM! Jotkin navigaattorit ohjaavat ajamaan Leaf Centerin väärälle puolelle Hiidenkadun kautta. Liikkeemme löytyy vanhan Leaf tehtaan pääsisäänkäynniltä aivan Kärsämäentien vierestä.
Parturi-kampaamo DBKM - Kartta
P.S. Nyt voit seurata meitä myös TikTokissa!

Henkilökunta

Katja Martineero - DBKM

Katja Martineero

Hiukset / parturi / meikit / hiustenpidennykset / äänimaljahoidot / rumpu- ja äänimaljamatkat

Leader of this shit… eiku ship! Hiusmuotoilun Fenix-lintu. Once in a life time -ajattelu kuvaa Katjaa parhaiten. Katja haluaa saada kaikki inspiroitumaan muodista ja estetiikasta. Hän rakastaa työskennellä hiusten parissa ja on varsinainen ideatykki. Tule palveltavaksi ja ihastu!

Mikaela Lindroth - DBKM

Mikaela Lindroth

Hiukset kampaamo / parturi hiustenpidennykset

Freesiä ilmettä, nuorta verta ja tämän hetken näkemys, aallon harjalla. Mikaelan työskentely parturitekniikoissa puhuu puolestaan. Mikaela myös taikuroi uusimmat trendikampaukset ja viimeistelyt hiuksiisi – Vain paras on kyllin hyvää.

Aada-Amanda Martineero - DBKM

Aada-Amanda Martineero

Hiukset kampaamo / parturi / meikkaus / hiustenpidennykset

Tämä sankaritar on päättänyt avata tiensä hius-salojen pariin. Putooko Omena Puusta Pitkälle? (Lentää ku omena saa siivet)

Venla Toukosalo - DBKM

Venla Toukosalo

Kampaaja opiskelija

Unto the Dog - DBKM

Kampaamokoira Unto

#untothedog

Mikäs sen mukavampaa, kuin reipas ja iloinen vastaanotto, kun saavut liikkeeseemme! Ja sen kyllä tämä veijari osaa. Saat Untosta kaverin käyntisi ajaksi ilman veloitusta, jos annat muutaman rapsutuksen tullessasi.