KAUNEUSHOITOLA

 

CARETECH RF- CRYO

Tehokas ihon kiinteytyshoito

 Caretech RF- Cryo hyödyntäänykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

CARETECH DIAMOND

Ihon timanttihionta
  • Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmal- ta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Iho pysyy pehmeämpänä ja kirkkaampana.
  • Hoito suoritetaan nopeasti ja se on kivutonta.
  • Hoito sopii erinomaisesti kiireiselle ihmiselle.
  • Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa, joten se ei häiritse työtä tai va- paa-aikaa
  • Hoidossa ihon kuollut kerros poistetaan, joten ihosta tulee puhdas ja sileä. Tällöin ihonhoitotuotteiden vaikutus tehostuu moninkertaisesti.
  • Allergiavapaahoito.
  • Hoidot ovat turvallisia sekä hygienisiä. Jokainen hoitaja on käynyt laitekoulutuksen

MICROBLADING

Pysyvää kulmien muotoilua, jossa piirretään erittäin hentoja karvoja luomalla luonnolliset kulmakarvat. Piirrettyjä microbladingkarvoja on lähes mahdoton erottaa omista karvoista.


Käytössäni on Swiss Colorin microblading pigmentit, jotka ovat 100 % orgaanisia ja täyssynteettisesti puhtaita, jotka eivät sisällä rautaoksideja, raskasmetalleja eikä allergeenejä. Värit eivät haalistuessaan muuta sävyä ikävän punertavaan tai sinertävään. 

Pysyvyys ihotyypistä riippuen 6-12 kk. Vahvistuskäynti 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä käynnistä.

Sinulle jolla on:

– harvat tai olemattomat kulmakarvat
– onnettomuuden tai sairauden jälkeen
– haluat säästää aikaa meikkaamiselta
– haluat näyttää hyvältä myös treenatessa

Microblading sopii yleensä kaikille ihotyypeille ja se näyttää hyvin luonnolliselta!

Kulmien muotoilua jo monen vuoden takaa
Kauneuskeskus DESIGN By Miia

Share This